27 Şubat Pazar Günü Doğa Yürüyüşüne Bekliyoruz (Kayıt Ol)

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilk olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde Kemerburgaz Ayvat Bent Kurt Kemeri mesire alanına düzenlediğimiz doğa yürüyüşlerini geleneksel bir hale getirip her ayın son pazar günü ilçemizdeki dileyen tüm vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştiriyoruz.

Sosyal medya hesaplarımız ve belediyemiz reklam, tanıtım alanlarından duyurusunu yaptığımız etkinliğimize kayıt formunu dolduran herkes katılabiliyor.

30 Ocak pazar günü gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize 100'e yakın komşumuz katıldı.

Kış aylarının en güzel görüntüsü altında Gaziosmanpaşa Millet Bahçesinde gerçekleşecek yürüyüşümüz 3Km'lik parkurda gerçekleşecek, misafirlerimiz parkur ortasında Alibey baraj gölü manzarasında hem dinlenip hemde bulundukları anı fotoğraflar çekilerek değerlendirecekler.

Etkinlik sonunda mobil büfelerimizde sıcak çay ve simit ikramlarınızıda alabilirsiniz.

Sizde bu deneyimi yaşamak isterseniz her ayın 2. haftasonunda yapılacak duyurularımızı takip edip ayın son pazar günü isterseniz kendi aracınızla dilerseniz belediyemizden ücretsiz kaldırdığımız servislerle etkinliğimize katılabilirsiniz.

KAYIT İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ
196 kez izlendi - 1.3.2022