Çanakkale Zaferi Okçuluk Turnuvası Gaziosmanpaşa'da

ÇANAKKALE ZAFERİ OKÇULUK TURNUVASI

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma günü kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Çanakkale Zaferi Okçuluk Turnuvası 20 Mart 2022 Pazar günü gerçekleştirilecektir .

Gaziosmanpaşa Belediyesi Küçükköy Dr.Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi'nde düzenlenecek ve şenlik havasında geçecek turnuvaya yaklaşık 15 kulüpten 200 sporcunun katılımı beklenmektedir.

Sporcular 9-10 yaş klasik yay kadın-erkek , 11-12 yaş Klasik ve makaralı yay kadın-erkek ve 13-14 yaş klasik ve makaralı yay kadın-erkek kategorilerinde bireysel ve takım olarak yarışacaklar.

Belediye Spor Kulübümüzde turnuvada yarışacak Gaziosmanpaşa Belediyesi Okçuluk Akademisinde yetişen sporculardan oluşan okçuluk takımımızda bu turnuvada sahaya çıkacak, 12 kadın, 20erkek toplamda 32 sporcuyla yarışacağımız turnuvada hedefimiz katıldığımız tüm kategorilerde birincilik.

PROGRAM AKIŞI VE REGLEMAN İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ.
dosya: -20-mart-okculuk-program--ve-regleman.pdf 199 kez izlendi - 15.3.2022