Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanlık Kupası Satranç Turnuvası 26-27 Mart'ta

Satranç Okul Sporları Turnuvası Başkanlık Kupası Adı İle 26-27 Mart'ta Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde

Belediyemiz ev sahipliğinde 200'e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşmesi planlanan "Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanlık Kupası Satranç Turnuvası" 26-27 Mart 2022 tarihinde Yüzme havuzu ve spor kompleksimizde bulunan spor salonumuzda gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa İlçe MEM, Gaziosmanpaşa GSİM, ve TSF Gaziosmanpaşa İlçe Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilecek turnuva belediyemiz desteği ile bu yıl daha kapsamlı olarak düzenleniyor.

Turnuvaya Gaziosmanpaşa ilçesindeki okullar 4 asıl ve 2 yedek sporcudan oluşacak okul takımlarıyla katılım gösterirken, turnuva İlkokullar, Ortaokullar ve Liselerden sporcular 5 kategoride katılım gösterecektir.

Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden başlamış olup, detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.

KAYIT İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ

YÖNERGEYİ İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ