Gaziosmanpaşa'da Dart Turnuvası Heyecanı Başlıyor.

Futbol, Basketbol, Voleybol gibi branşlar yanında diğer spor branşlarında da bir çok etkinlik, turnuva ve şampiyona düzenleyen Gaziosmanpaşa Belediyemiz bu seferde "Okullar Arası Dart Şampiyonası" düzenliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek şampiyona 29-30 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecektir.

Belediyemiz ev sahipliğinde 18 okuldan, 120'ye yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşmesi planlanan şampiyona" ilçemizde belediyemiz tarafından düzenlenen ilk Dart organizasyonu olacaktır.

Gaziosmanpaşa İlçe MEM, Gaziosmanpaşa GSİM, ve TBBDF il temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilecek turnuva hem dart sporunun tanıtılması hemde ilçemizde bulunan öğrenci ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin bu branşla tanışmalarını sağlayacak.

Şampiyona Gaziosmanpaşa ilçesindeki okullar 5 sporcudan oluşacak okul takımlarıyla katılım gösterirken, turnuva Ortaokullar ve Liselerden sporcular yıldız erkekler, yıldız kızlar, genç erkekler ve genç kızlar olmak üzere 4 kategoride katılım gösterecektir.

Turnuvaya kayıt olmak için 0538 882 70 69 numaralı iletişim hattı üstünden ulaşıp detaylı bilgi alabilir, teknik detaylara turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.

YÖNERGEYİ İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ
128 kez izlendi - 23.3.2022