Gaziosmanpaşa'da Dünya Kadınlar Günü Koşusu

Gaziosmanpaşa'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Kadınlar Koşusu" düzenlendi. İlçede spor kültürünü arttırmak ev hanımlarını spora yönlendirmek ve farkındalık oluşturmak için düzenlediğimiz etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Koşunun sonunda kadınlara, günün anısına karanfil ve madalya takdim edildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında organize edilen "Gaziosmanpaşa Kadınlar Günü Koşusu" öncesi eğitmenler, Valide Sultan Parkı'ndaki etkinlik alanında katılımcılara ısınma egzersizleri yaptırdı. Antrenmanın ardından kadınlar başlangıç çizgisine alındı ve koşu başladı. 2 kilometrelik parkurda koşan kadınlardan birinci olan sporcu 15 dakika sonra bitiş çizgisine ulaştı.

"KADINLAR İÇİN YAPILMASI, GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL"

Düzenlenen koşuda bitiş çizgisine ilk ulaşan Sümeyye Şahin, "Sonunda baya yoruldum ama güzel bir parkurdu, çok fazla yokuş yoktu. 2 kilometrelik kolay bir parkur, genel anlamı ile güzeldi. Bizim için, özellikle kadınlar için yapılması, gerçekten çok özel. Bunun için Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ederiz" dedi.

Koşuya katılan Nurcan Akbıyık, "Karantinadan çıktım, koşuya geldim. Parkur çok güzeldi. Beni hiç yormadı. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Koşunun ardından kadınlara, günün anısına karanfil ve hatıra madalyası takdim edilirken, etkinlik sonunda çalınan yöresel şarkılarla kadınlar eğlenerek renkli görüntüler oluşturdular.
93 kez izlendi - 7.3.2022