Mart Ayı Doğa Yürüyüşü Etkinliğimize İlgi Büyüktü

27 Mart 2022 Pazar günü Kemerburgaz Kurt Kemeri piknik alanında gerçekleştirdiğimiz Doğa Yürüyüşümüze ilgi çok yüksekti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilk olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde Kemerburgaz Ayvat Bent Kurt Kemeri mesire alanına düzenlediğimiz doğa yürüyüşlerini geleneksel bir hale getirip her ayın son pazar günü ilçemizdeki dileyen tüm vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştiriyoruz.

Sosyal medya hesaplarımız ve belediyemiz reklam, tanıtım alanlarından duyurusunu yaptığımız etkinliğimize kayıt formunu dolduran herkes katılabiliyor.

27 Mart pazar günü gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize 7'den 70'e 210 vatandaşımız katıldı.

Sabah 09:30'da Belediyemiz önünden kaldırdığımız servis araçları ile hareket eden katılımcılar 10:30 da alanda yürüyüşe başladılar yürüyüş toplam 4 km sürdü 2. km'de Ayvat Bent gölünde eşsiz bir manzarada mola veren doğa ve yürüyüş severler mola sonrası kalan mesafeyide tamamladı ve güne zinde başladılar.

Etkinlik sonunda mobil büfelerimizde sıcak çay ve simit ikramlarımızı alıp yürüyüş sonrası hem dinlenip hem kahvaltılarını yapan vatandaşlarımız etkinlik için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ettiler.

Sizde bu deneyimi yaşamak isterseniz her ayın 2. haftasonunda yapılacak duyurularımızı takip edip ayın son pazar günü isterseniz kendi aracınızla dilerseniz belediyemiz önünden ücretsiz kaldırdığımız servislerle etkinliğimize katılabilirsiniz.
279 kez izlendi - 28.3.2022