Satranç Turnuvası Düzenlenen Ödül Töreni İle Sona Erdi

Satranç Okul Sporları Turnuvası Başkanlık Kupası Adı İle 26-27 Mart'ta Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Belediyemiz ev sahipliğinde 30 okuldan 200'e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşen etkinlik Yüzme havuzu ve spor kompleksimizde bulunan spor salonumuzda gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa İlçe MEM, Gaziosmanpaşa GSİM, ve TSF Gaziosmanpaşa İlçe Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilen turnuva belediyemiz desteği ile bu yıl daha kapsamlı olarak düzenlendi.

Turnuvaya Gaziosmanpaşa ilçesindeki okullar 4 asıl ve 2 yedek sporcudan oluşacak okul takımlarıyla katılım gösterirken, turnuva İlkokullar, Ortaokullar ve Liselerden sporcular 5 kategoride katılım gösterirken turnuva sonunda dereceye giren okullar madalya ve kupalarını Belediye Başkanımız ve Protokol katılımcılarının elinden aldılar.

baştan sona büyük ilgi ile takip edilen organizasyonu ailelerde yerinden izleyerek çocuklarının mücadelesine ortak oldular.
57 kez izlendi - 28.3.2022