Spor Tesislerimizde Yeni Dönem Spor Okulu Kurs Kayıtlarımız Başladı

Spor Okullarımızda yeni dönem kurs kayıtlarımız başladı.

Uzman antrenörlerimiz eşliğinde spor yaparak hem sağlıklı kalacağınız hemde tüm basamaklamaları ile seçtiğiniz branşa yönelik eğitim alacağınız spor okullarımızın kurs kayıtları 22.12.2021 tarihinde başlayıp, 09 Ocak 2022 tarihinde sona erecektir.

Tüm branşlarda kapasiteye göre kayıt alınacak kurslarımızda kayıtlar kontenjanlarla sınırlıdır.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Spor Salonunda Pilates ve Cimnastik branşlarında, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kompleksinnde (Kemal Şeker Bulvarı Yüzme Havuzu) Futsal, Baksetbol, Voleybol, Tenis, Cimnastik, Okçuluk ve Pilates branşlarında kurs kayıtlarımız başladı.

KURSLARIN YAŞ ARALIKLARI;

Pilates 16 yaş ve üstü
Cimnastik 4-9 yaş arası
Tenis 6 yaş ve üstü
Okçuluk 6 yaş üstü
Basketbol 6-13 yaş arası
Futsal 6-13 yaş arası
Voleybol 6-13 yaş arası kayıt olabilirsiniz.

KAYIT OLMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER;

Kayıt olmak için size en yakın tesisimize gelerek size yardımcı olmak için bekleyen danışmadaki personellerimize seçtiğiniz branşı, günü ve saati söyleyerek kayıt işlemlerini başlatmanız gerekmektedir.

Tüm kayıt işlemleri geldiğiniz anda yapılmaya başlayıp tüm detaylı bilgilendirme çalışma arkadaşlarımız tarafından sizlere yapılacaktır.

Şimdiden iyi sporlar dileriz.

SEANS GÜN VE SAATLERİ (KURS PROGRAMI) İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ
dosya: -2022-yili-spor-tesisleri-kurs-programi.pdf 740 kez izlendi - 6.1.2022