Şubat Ayı Doğa Yürüyüşü Etkinliğimiz Gerçekleştirildi

Her ayın son pazar günü gerçekleştirdiğimiz "Doğa Yürüyüşü" etkinliğimize Şubat ayında da ilgi yüksekti.

Geçtiğimiz programlardan farklı olarak bu programda Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesinde düzenlediğimiz yürüyüşümüzde millet bahçemizin eşssiz doğası ve kış aylarının getirdiği atmosfer harikaydı.

Katılımcıların spor ve doğaya doyduğu etkinliğe her ay katılım ve ilgi dahada artıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilk olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde Kemerburgaz Ayvat Bent Kurt Kemeri mesire alanına düzenlediğimiz doğa yürüyüşlerini geleneksel bir hale getirip her ayın son pazar günü ilçemizdeki dileyen tüm vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştiriyoruz.

Sosyal medya hesaplarımız ve belediyemiz reklam, tanıtım alanlarından duyurusunu yaptığımız etkinliğimize kayıt formunu dolduran herkes katılabiliyor.

27 Şubat pazar günü gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize 120'ye yakın spor ve doğa sevdalısı katıldı.

Kış aylarının en güzel görüntüsü altında Gaziosmanpaşa Millet Bahçesinde gerçekleşen yürüyüşümüz 3Km'lik parkurda gerçekleşti, misafirlerimiz parkur ortasında Alibey baraj gölü manzarasında hem dinlenip hemde belediyemiz tarafından kendilerine ikram edilen çay ve simit ikramları ile kahvalatılarını yaparken, baraj gölünün eşsiz manzarasında ise bulundukları anı bol bol fotoğraf çekilerek ölümsüzleştirdiler.

Mart ayında sizde bu deneyimi yaşamak isterseniz 14 Mart tarihinde açılacak kayıtları takip edip 27 Mart tarihinde etkinliğimize isterseniz kendi aracınızla dilerseniz belediyemiz önünden ücretsiz kaldırdığımız servislerle etkinliğimize katılabilirsiniz.
125 kez izlendi - 28.2.2022