Yüzme Havuzu Ve Spor Kompleksi

Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzu ve spor kompleksi,ilçemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımıza çeşitli branşlarda belirli yaş kategorilerinde hizmet verilmektedir.

Basketbol, Cimnastik, Futbol, Pilates, Reformer Pilates, Kort Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarında hizmet veren kompleksimizde hizmet veren tüm eğitmenlerimiz alanında uzman ve spor bilimleri fakültesi mezunudur.

BRANŞLAR VE YAŞ ARALIKLARI
Basketbol 7-15 Yaş arası
Cimnastik 4-9 Yaş arası
Pilates 16 Yaş ve üstü
Reformer Pilates 16 yaş ve üstü
Kort Tenis 7 Yaş ve üstü
Voleybol 7-14 Yaş arası
Yüzme 6 Yaş ve üstü
Futbol 6-14 Yaş arası

DERS PROGRAMI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ;

İletişim: Kemal Şeker bulvarı Kazım Karabekir Mahallesi No:63 Gaziosmanpaşa/İstanbul
Telefon: 0212 538 69 44 - 0212 538 75 88

***KAYITLARIMIZ SADECE ONLİNE OLARAK YAPILMAKTADIR.
**ÖDEMELER SADECE KREDİ KARTI VEYA BANKA KARTI İLE YAPILMAKTADIR.
*KARTINIZIN İNTERNET BANKACILIĞI ONLİNE ALIŞVERİŞE AÇIK OLMASI GEREKMEKTEDİR.
_________
Derslerimizden KarelerDerslerimizden KarelerDerslerimizden KarelerDerslerimizden KarelerDerslerimizden KarelerDerslerimizden KarelerDerslerimizden Kareler