Yüzme Havuzu Ve Spor Kompleksi

Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzu ve spor kompleksi,ilçemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımıza çeşitli branşlarda belirli yaş kategorilerinde hizmet verilmektedir.

Basketbol, Cimnastik, Futsal, Okçuluk, Pilates, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarında hizmet veren kompleksimizde hizmet veren tüm eğitmenlerimiz alanında uzman ve spor bilimleri fakültesi mezunudur.

BRANŞLAR VE YAŞ ARALIKLARI
Basketbol 7-15 Yaş arası
Cimnastik 4-9 Yaş arası
Futsal 6-15 Yaş arası
Okçuluk 6 Yaş ve üstü
Pilates 16 Yaş ve üstü
Tenis 6 Yaş ve üstü
Voleybol 7-15 Yaş arası
Yüzme 6 Yaş ve üstü

YAZ SPOR OKULU
Spor Kompleksimizde okullar yaz tatiline girince açılan Yaz Spor Okulumuzda 6-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 16 branşta spor, akıl oyunları, sanat, edebiyat branşlarında tam gün yaz spor okulu düzenlemekteyiz.
Spor okulumuza gelen tüm öğrenciler tüm derslerden 1 ay boyunca yararlanabildikleri gibi okul süresince çeşitli gezilere gidip genel kültürlerini geliştirecekler.

BRANŞLAR
Akıl Oyunları, Badminton, Basketbol, Cimnastik, El Sanatları, Futsal, Karate, Kitap Okuma, Okçuluk, Resim, Satranç, Sinema, Tekvando, Tenis, Tiyatro, Voleybol, Yüzme.

SPOR AKADEMİLERİNE HAZIRLIK KURSLARI (BESYO)
Spor Kompleksimizde, Üniversitelerin 4 yıllık Spor Bilimleri Fakültelerini tercih etmek isteyen gençlere yönelik olarak düzenlenen Besyo Hazırlık Kurslarımızda uzman antrenörlerimiz ve deneyimli koordinatörümüz eşliğinde siz gençleri özel yetenek sınavlarına hazırlıyor ayrıca Gençlik Merkezimizle işbirliği içerisinde üniversite sınavına hazırlanırken seviye tespit sınavları ile eksik konularda destek oluyoruz.

SABAH SPORLARI
İlçemizde 7'den 77'ye herkesin spor yapması için yaz aylarında açık alanlarda (park, bahçe, stadyum, açık alan spor sahaları) ilçemizde yaşayan kadınlara yönelik sabah sporu aktivitesi düzenlemekteyiz.

Haftaiçi hergün çeşitli noktalarda sabah saatlerinde düzenlediğimiz etkinlikte uzman bir antrenörümüz tarafından sabahları yürüyüş, egzersiz veya spor yapan hanımlara yönelik grup egzersizlerini bilinçli bir şekilde yaptırıyoruz.

Kış aylarında ise sporumuzu salonlarımıza taşıyarak elverişsiz hava koşullarından etkilenmeden sporumuzu yapmaya devam ediyoruz.

Yaz Programı Sedat Balkanlı spor Parkı İçi
Kış Programı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi İçi

İletişim: Kemal Şeker bulvarı Kazım Karabekir Mahallesi No:63 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Telefon: 0212 538 69 44 - 0212 538 75 88
**ÖDEMELER SADECE KREDİ KARTI VEYA BANKA KARTI İLE YAPILMAKTADIR
*KARTINIZIN İNTERNET BANKACILIĞI ONLİNE ALIŞVERİŞE AÇIK OLMASI GEREKMEKTEDİR.

DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ
dosya: yuzme-havuzu-ve-spor-kompleksi.pdf 10357 kez izlendi - 22.4.2022